Doorgeefluik

Gepubliceerd op 17 maart 2024 om 18:12

Heerlijk, om op blote voeten in huis te dansen. Ik geniet er enorm van én het is ook nog eens goed om te aarden. Mijn cliënten die last hebben van koude voeten, een teken van niet goed geaard zijn, raad ik altijd aan om met blote voeten te gaan dansen. Want niet iedereen heeft echte aarde om zich heen in de vorm van een tuin, bos of strand om te aarden en zo kan het ook. Mijn mix op YouTube staat op z’n hardst aan via mijn bluetooth box en ik zing en dans vrolijk door huis. 

 

Ik woon alleen hier in het goddelijke paradijs Frankrijk, wat overigens de zondvloed heeft gehad en nog steeds elke dag een buitje … of twee of drie … momenteel, en dans in mijn eentje. Tenminste … Terwijl ik ronddraai zie ik dat het achter me druk is. Heel druk. Mijn familie was hier het eerste halfjaar om te klussen. Na hun vertrek was er vanaf mijn eerste dag alleen een groepje gidsen. Ondertussen weet ik dat het mijn healing-gidsen zijn, mijn helpers, onder leiding van Aphrodite. 

 

Bij ieder consult dat ik geef, staan ze achter me en fluisteren mij in op welke manier ik mijn client kan helpen trauma’s te verwerken en blokkades op te lossen. Ze roepen soms overleden dierbaren erbij of een gids van de client. Iedere keer weer is het een prachtig proces. Ik ben het ‘doorgeefluik’ en werk onder begeleiding in de geest. Dat wil zeggen dat ik op energetisch niveau werk. Samen met de client ga ik naar het innerlijk kind of een vorig leven. Auralifters worden opgeruimd en chakra’s opgeschoond. De overeenkomst in de reacties is dat de client zich lichter, vrijer en opgeruimder voelt. 

 

Zo voel ik mij als ik door huis dans: licht en vrij. Vrij in alles. Jaren geleden was ik op een workshop en daar werd gevraagd wat het allerbelangrijkste doel was in je leven. Voor mij was dat totale vrijheid. Niet alleen het gevoel vrij te zijn, ook vrij van werken voor een werkgever, mij niet hoeven te verantwoorden, voor niemand niet. Ultieme vrijheid. Dat is hoe mijn status momenteel is. Het is heerlijk en … heel soms … is het leeg. Geen nare leegte, geen vervelende leegte, gewoon leeg. Niets moet, alles mag en dan … wat ga ik doen? Want ik moet niets.

 

Ik besloot mijn gevoel te volgen en toch die ene opleiding te doen waar ik al zo vaak naar had zitten staren op mijn laptopscherm. Ik ging naar de Spirituele & Intuïtieve Academie in Toldijk om de Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing opleiding te volgen. Deel een is geweest en de delen twee en drie volgen binnenkort. Wat was dit een goede beslissing. Het heeft mij nu al zoveel gebracht: innerlijke groei en … een nieuw bedrijf!

 

Wat al een tijdje sluimerde in mijn hoofd krijgt stap voor stap vorm: Libre Retraites. De consulten zijn in volle gang. Data voor retraites zijn bekend! Op mijn website heb ik de volgende tekst geplaatst: 

 

Met een gevoel van innerlijke vrijheid en verlichting ga je na vier rustgevende dagen op weg naar huis. Je straalt en voelt de energie stromen in je lijf. Belemmerende issues zijn besproken, overtuigingen die je tegenhielden te groeien zijn verdwenen en blokkades in je lijf zijn opgeruimd. Je kunt er weer tegenaan en gaat vol vertrouwen het leven thuis tegemoet. 

 

Mijn doel is een ieder die bij Libre Retraites komt, dit gevoel te geven. Vijf overnachtingen en vier volle dagen met meditaties, korte oefeningen op het gebied van spiritualiteit en intuïtie en vooral veel genieten van rust en natuur. Ik gun het ook jou!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.