Retraite in kleine groepen

Opladen in rust en ruimte op het platteland in Frankrijk. Wie wil dat nou niet? Jij bent van harte welkom op mijn mooie, natuurrijke plek in de Vienne. Het heerlijke gevoel van de energieën in de natuur van alles wat leeft is een fijne ervaring en dit wil ik graag met je delen. Dat doe ik door uit te nodigen voor een relaxte tijd in deze omgeving en je mee te nemen op reis naar je innerlijke zelf. Wij gaan tijdens deze retraite genieten van de omgeving en contact maken met je eigen 'zijn' en het onzichtbare veld om ons heen. 

De dagen starten en eindigen met een meditatie. Wij gaan iedere dag in gesprek over een thema en daarna doen we een workshop met oefeningen voor verdieping. Je zult versteld staan hoeveel jij zelf voelt en ervaart uit het energetisch veld om ons heen. Verschillende thema’s komen aan bod: intuïtie, gidsen, innerlijk kind, mediumschap en vorige levens.

Naast het groepsgebeuren is er voldoende tijd voor wandelen in de omgeving en genieten van stilte in de natuurtuin waar je ontspannen kunt gaan zitten mijmeren of lezen. In de zomermaanden staat het zwembad in de tuin, waar je in kunt relaxen.

Iedere deelnemer krijgt een consult. Tijdens dit consult komt de oorsprong van belemmerende overtuigingen en emoties aan het licht. Ook kan een situatie in dit leven of een vorig leven een blokkade veroorzaakt hebben, waar je (onbewust) nog last van hebt. Dit alles laten we los, vaak met behulp van je gids of een overleden dierbare, zodat er meer ruimte en stroming komt in lichaam en geest. 

Mijn spirituele pad en mijn 'leerweg in relaties' oftewel mijn 'trauma' schreef ik in drie maanden van mij af. Zo ontstond in zeer korte tijd de 'Rode Draad Trilogie'. Het heeft mij veel gebracht mijn ervaringen, de rode draad in mijn leven, op papier te zetten. Ik heb blokkades los kunnen laten. Van lezers krijg ik de feedback dat ze 'wijze lessen' uit mijn boeken halen. Ik hoop dit jou ook te geven. Daarom krijgt iedere deelnemer aan de retraites deze trilogie met de titels: Dans door het verleden, Duik in het heden en Droom naar de toekomst.

Zie ook de pagina Boeken van Rina

Samenvatting

Deze 4 retraite dagen bij Libre Retraite zijn inclusief:

 • 8 begeleidende meditaties
 • 4 workshops, met iedere dag een ander thema
 • 4 keer lunch, ook vegan
 • koffie, thee, water en tussendoortjes
 • 1 Medium Trance Healing consult
 • 1 gezamenlijke wandeling in de natuurrijke omgeving
 • 1 Rode Draad Trilogie
 • vrije toegang tot natuurtuin met vijver voor relaxen
 • vrije toegang tot zwembad, in de zomermaanden
 • vrije tijd om zelf in te vullen
 • 5 overnachtingen bij Astrofarm
 • 5 keer ontbijt, vegan mogelijk, bij Astrofarm
 • 5 keer diner, vegan mogelijk, bij Astrofarm 
 • sterrenkijken met lezing bij Astrofarm - bij helder weer

Praktische informatie

De dag van aankomst ga je naar de accommodatie van overnachtingen:
Astrofarm Acomondation, L'Alouette, 16500 Confolens
De volgende 4 dagen ga je na het ontbijt bij Astrofarm naar Libre Retraites, 1 La Bussière, 86460 Pressac waar de dag om 10 uur begint en eindigt omstreeks 16:30/17:00 uur. Daarna is er elke dag het diner met overnachting en ontbijt bij Astrofarm. Na de 5e overnachting met aansluitend weer een heerlijk ontbijt is het tijd voor vertrek. 

Op beide locaties kun je gratis parkeren.

Openbaar vervoer is niet dichtbij de locatie. Het is aan te raden met eigen vervoer te komen, mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt je opgehaald van het treinstation. Voor uitgebreide informatie: zie pagina contact.

De overnachtingen tijdens de groepsretraites zijn op Astrofarm Accomondation, zie ook op Tripadvisoreen kwartiertje rijden vanaf Libre Retraites

Het verblijf is inclusief ontbijt en diner. In deze autenthieke Charentais-boerderij is een slaapruimte gecreëerd, die is ontworpen voor rustig slapen, waarbij comfort en toegankelijkheid voorop staan

Leuk extraatje: als het weer het toelaat wordt er een informatie-avond met sterrenkijken op deze locatie georganiseerd.

Prijzen 

4-daagse retraite inclusief 5 overnachtingen: € 899,00 p.p.

Mocht je liever zelf je overnachting, ontbijt en diner reserveren, dan zijn de kosten zonder accommodatie: € 649,- p.p.

Retraites op:

1-6 augustus 2024

29 sept-4 okt 2024

Aanmelden

Vul het formulier in voor aanmelden of voor het aanvragen van informatie.