Retraite in kleine groepen

Opladen in rust en ruimte op het platteland in Frankrijk. Dat is wat ik een ieder zo gun. Sinds ik hier woon op mijn prachtige plekje met natuurtuin, sta ik veel meer open voor alles om mij heen. De energieën in de natuur van alles wat leeft en de universele liefde ervaar ik intens. Dit wil ik heel graag met je delen. Dat doe ik door je mee te nemen op reis naar je innerlijke zelf. Wij gaan tijdens deze retraite contact maken met je eigen 'zijn' en met het onzichtbare veld om ons heen. 

De dagen starten en eindigen met een meditatie. Wij gaan iedere dag in gesprek over een thema en daarna doen we een gezamenlijke oefening voor verdieping. Je zult versteld staan hoeveel jij zelf voelt en ervaart uit het energetisch veld om ons heen. Verschillende thema’s komen aan bod: intuïtie, gidsen, innerlijk kind, mediumschap en vorige levens.

Naast het groepsgebeuren is er voldoende tijd voor wandelen in de omgeving en genieten van stilte in de natuurtuin waar je lekker kunt gaan zitten mijmeren of lezen. In de zomermaanden staat het zwembad in de tuin, waar je in kunt relaxen.

Iedere deelnemer krijgt een consult. Tijdens dit consult komt de oorsprong van belemmerende overtuigingen en emoties aan het licht. Ook kan een situatie in dit leven of een vorig leven een blokkade veroorzaakt hebben, waar je (onbewust) nog last van hebt. Dit alles laten we los, zodat er meer ruimte en stroming komt in lichaam en geest. 

Voeding

Naast voeding voor de ziel is er voedsel voor het lichaam.

Ik zorg overdag voor tussendoortjes en lunch, ook vegan.

Koffie, thee en water staan klaar. 

Praktische info

Tekst volgt later

Prijzen 

Tekst volgt later

Accomodaties

Tekst volgt later

Aanmelden

Vul het formulier in voor aanmelden of voor het aanvragen van informatie.