Geschreven boodschap van je gids

Het schrijven van mijn boeken was een magisch proces. Bij 'Welke dag is het vandaag?' kreeg ik in mijn hoofd de teksten van mijn moeder door. Zij had dementie en woonde in een verpleeghuis in Nederland en ik schreef in Frankrijk het boek. Energetisch waren wij met elkaar verbonden en nog steeds is ze bij mij. Ik voel en hoor haar om mij heen.

Voordat ik begon aan de Rode Draad Trilogie meldde mijn gids Harmen dat wij deel drie samen gingen schrijven. Met automatisch schrift ontstond in tweeënhalve week: 'Droom naar de toekomst'. Ik ben een schrijver 'in hart en nieren' en wordt vrolijk van het schrijfproces. Vooral als het om automatisch schrift gaat. 

 

Wil jij een unieke boodschap uit het universum? Stuur dan een e-mail  met een recente foto van jezelf waar je ogen te zien zijn, dus zonder zonnebril. Als je een specifieke vraag hebt, zet die dan in je bericht. Je krijgt  de  boodschap speciaal voor jou van jouw gids op de mail in pdf-bestand:  kosten € 40,-

Het is ook mogelijk jouw persoonlijke boodschap op canvas te ontvangen. Afmeting doek:  60 x 40 cm:  kosten € 95,-

Tekst van de afbeelding is automatisch schrift ontvangen van mijn gidsen tijdens de opleiding aan de Spirituele & Intuïtieve Academie. 

Boodschap aanvragen

Vul het formulier in voor aanvragen geschreven boodschap of voor het aanvragen van informatie.

Schrijf hier je ervaring.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.