(Online) consult

Wat een prachtige manier van consulten geven heb ik geleerd bij de Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing opleiding  van de Spirituele & Intuïtieve Academie. Jaren geleden werkte ik als medium. Ik gaf consulten en stond voor groepen de boodschappen van overledenen te vertellen. Het was prachtig om de liefde uit het hiernamaals door te geven, maar ja … ik beleefde het en gaf door wat ik hoorde, voelde en zag. 

Superenthousiast ben ik! Nu werk ik als 'emotie specialist' vanuit de geest en met contact via zielsafstemming, via gidsen of overleden ga ik jou zelf laten beleven wat er doorkomt tijdens het consult.

Wij gaan eerst in gesprek om te kijken waar jij informatie over wilt krijgen vanuit het universum, daarna kondigt zich aan wat jij op dat moment nodig hebt. De oorsprong van belemmerende overtuigingen en emoties komen aan het licht en daar gaan wij samen naartoe. Dit kan een situatie zijn in dit leven en/of in een vorig leven. Een overleden dierbare en/of jouw gids(en) kunnen zich melden. Wat zij jou komen vertellen, dat ervaar je intens doordat jij zelf de boodschap ontvangt. 

Een situatie in dit leven of een vorig leven kan een blokkade veroorzaakt hebben, waar je (onbewust) nog last van hebt. Als er blokkades zijn of er een blokkade is, dan laten wij deze in dit consult los, zodat er meer ruimte en stroming komt in lichaam en geest. 

Van veel consultanten krijg ik na direct na het consult te horen dat ze zich vrij en verlicht voelen. Deze ervaring geef ik ook graag met veel liefde aan jou. 

Vrij en blij woon ik in Frankrijk. Dat houdt in dat de meeste Nederlandstalige consulten online zullen zijn en deze duren ongeveer een uur. Wil je graag een ontmoeting in ‘real life’, dan nodig ik je van harte uit een retraite op mijn prachtige plekje in de natuur bij te wonen. Of we maken een afspraak voor een consult bij jou thuis op een moment dat ik in Nederland ben. Ik heb kinderen en kleinkinderen in Nederland en rijd regelmatig heen en weer. In overleg kan een consult ook elders gehouden worden in plaats van bij jou thuis. 

Tarieven

  • (online) consult:  € 80,-
  • 'real life' consult: € 80,- De eerste 50 km vanaf mijn logeeradres in Nederland naar plaats consult zijn bij de prijs inbegrepen, na 50 km 0,25 per km
  • consult tijdens retraite is bij de prijs van de retraite inbegrepen

Consult aanvragen

Vul het formulier in voor het aanvragen van een consult of voor meer informatie. 

Schrijf hier je ervaring.

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke
7 dagen geleden

Reading gehad op 12 februari.
Bijzonder, kon snel met behulp van Rina bij diepe gevoelens komen.
Voel mij lichter,opgeruimder.
Zie meer licht en een prachtige bloesemboom.
Dans elke dag op blote voeten om te aarden.
Meer licht geeft mij meer zelfvertrouwen,liefde voor mijzelf en mijn innerlijke kleine meisje.
Namaste

Durkje Postma
8 dagen geleden

Rina, wat heb je met mij gedaan? Ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld. Dankjewel!

Gerda
19 dagen geleden

Na het consult is er veel in mij veranderd. Ik ben vrolijker, ik straal en het grappige is, anderen merken dit ook. Ik voel mij vrij in mezelf en ben heel nieuwsgierig wat de toekomst brengt.

Veen-Lod
20 dagen geleden

Zondagavond 28 januari had ik mijn eerste consult met Rina. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Nadat wij ons gingen ontspannen, gingen wij terug in de tijd naar mijn jeugd en naar blokkades die als een rode draad door mijn leven gesponnen zijn. Er kwamen een paar dierbaren voorbij die elk op hun eigen manier verantwoordelijk zijn voor deze blokkades.Rina heeft contact gezocht om deze blokkades aan te pakken. Het voelde daarna als een verlichting. Top!