Reviews at the bottom of this page.

(Online) consult

Heb jij behoeft aan: 

 • antwoorden op levensvragen?
 • bij de oorzaak te komen van pijn of blokkades?
 • intuïtie of spirituele groei bevorderen?
 • inzicht in vorige levens?
 • contact met overledenen of gidsen?

Dit realiseren wij in een consult via verschillende methodes:

 • zielscontact en gidsencontact
 • zielsanalyse direct vanuit de ziel
 • innerlijk kind en deel-zelven
 • mediamieke regressie methode
 • mediamieke familie opstellingen
 • mediamieke NLP
 • mediamieke hypnotherapie

Wij gaan eerst in gesprek om te kijken waar jij informatie over wilt krijgen vanuit het universum. De oorsprong van belemmerende overtuigingen en emoties komen aan het licht en daar gaan wij samen naartoe. Dit kan een situatie zijn in dit leven en/of in een vorig leven. Een overleden dierbare en/of jouw gids(en) kunnen zich melden. Wat zij jou komen vertellen, dat ervaar je intens doordat jij zelf de boodschap ontvangt. 

Een situatie in dit leven of een vorig leven kan een blokkade veroorzaakt hebben, waar je (onbewust) nog last van hebt. Als er blokkades zijn of er een blokkade is, dan laten wij deze in dit consult los, zodat er meer ruimte en stroming komt in lichaam en geest. 

Van veel cliënten krijg ik na het consult te horen dat ze zich vrij en verlicht voelen. Deze ervaring geef ik ook graag met veel liefde aan jou. 

Vrij en blij woon ik in Frankrijk. Dat houdt in dat de meeste Nederlandstalige consulten online zullen zijn en deze duren een uur tot anderhalf uur. Wil je graag een ontmoeting in ‘real life’, dan nodig ik je van harte uit een retraite op mijn prachtige plekje in de natuur bij te wonen. Of we maken een afspraak voor een consult bij jou thuis op een moment dat ik in Nederland ben. Ik heb kinderen en kleinkinderen in Nederland en rijd regelmatig heen en weer. In overleg kan een consult ook elders gehouden worden in plaats van bij jou thuis. 

Tarieven

 • online consult 60 a 75 minuten:  € 80,-
 • 'real life' consult 60 a 75 minuten: € 80,- 
  (De eerste 50 km vanaf mijn logeeradres in Nederland naar plaats consult zijn bij de prijs inbegrepen, na 50 km 0,25 per km)
 • consult tijdens retraite is bij de prijs van de retraite inbegrepen

Consult of informatie aanvragen

Vul het formulier in voor het aanvragen van een consult of voor meer informatie. 

Schrijf hier je ervaring. 

Reactie plaatsen

Reacties

Gonny
3 maanden geleden

Een uitgebreid online consult van Rina gehad. Rina legde al snel de vinger op de zere plek. Ze gaf antwoorden op dieperliggende vragen en daarmee kwamen meerdere puzzelstukken op de juiste plaats. Het is nu bijna drie weken geleden dat ik een consult heb gehad. De dichte mist waar ik in zat, trekt langzaam op. Er is meer helderheid.
Dank je wel Rina, het voelde heel veilig en liefdevol.

Berend Houwer
3 maanden geleden

Het was indrukwekkender dan ik had verwacht. Echt boven verwachting, zo mooi! Zelfs toen ik een goed gevoel had en dacht dat het klaar was, wist je nog een blokkade op te sporen en op te lossen. Dank je wel.

Desiree
4 maanden geleden

Wat een fijne reading.......

Het ontleden en doorzien van mijn rode draad in het leven.

Door terug te gaan naar een vorig leven en het stuk wat mij nog belemmerd door voelt mag worden.Dank je dat je mij ziet, voelt en ondersteund hebt 🩷

Renate van der Kwast, coachpraktijk Onyx
4 maanden geleden

Lieve Rina,


Na het lezen van jouw Rode draad-trilogie, waarin veel werd beschreven over het medium-schap, werd ik nieuwsgierig naar jou. Zelf ook werkzaam in het veld van bewust-zijn, voelde ik dat het tijd was om een online reading bij je te boeken. 

Wat was het een bijzondere sessie! Er kwam veel zinvolle, kloppende en herkenbare informatie door je heen. Op een heel fijne, warme manier stelde je me soms een vraag en begeleidde je de boodschappen. Het werd nog magischer, toen er ook nog een en ander 'opgeruimd' mocht worden tijdens deze sessie. Ook dit proces begeleidde je zo dat ik me eraan kon overgeven, me gedragen voelend, door jou en de aanwezige helpers die je vooraf had uitgenodigd.

Naderhand bleek je zelfs vooraf al heel kloppende info te hebben doorgekregen over mijn situatie. Een aanrader, deze (online) reading, voor wie de diepte in wil, in een veilige en warme sfeer!Warme groet, Renate - coachpraktijk Onyx

Juanita
4 maanden geleden

Vandaag heb ik een consult met Rina gehad. Ze vroeg waar ik het over wilde hebben; naar de rode draad in mijn leven. Toen zij daarop inzoomde gingen we ver terug in de tijd. We hebben een aantal issues kunnen oplossen. Ook mijn overleden dierbaren dienden zich aan. Na afloop voelde ik mij lichter. Er zijn puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Ik vind het geruststellend om te weten dat ik nooit helemaal alleen ben en dat er altijd hulp is als ik er om vraag. Het is heel waardevol. Hartelijk dank voor de mooie boodschappen!

Marijke
4 maanden geleden

Reading gehad op 12 februari.
Bijzonder, kon snel met behulp van Rina bij diepe gevoelens komen.
Voel mij lichter,opgeruimder.
Zie meer licht en een prachtige bloesemboom.
Dans elke dag op blote voeten om te aarden.
Meer licht geeft mij meer zelfvertrouwen,liefde voor mijzelf en mijn innerlijke kleine meisje.
Namaste

Durkje Postma
4 maanden geleden

Rina, wat heb je met mij gedaan? Ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld. Dankjewel!

Gerda
4 maanden geleden

Na het consult is er veel in mij veranderd. Ik ben vrolijker, ik straal en het grappige is, anderen merken dit ook. Ik voel mij vrij in mezelf en ben heel nieuwsgierig wat de toekomst brengt.

Veen-Lod
4 maanden geleden

Zondagavond 28 januari had ik mijn eerste consult met Rina. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren. Nadat wij ons gingen ontspannen, gingen wij terug in de tijd naar mijn jeugd en naar blokkades die als een rode draad door mijn leven gesponnen zijn. Er kwamen een paar dierbaren voorbij die elk op hun eigen manier verantwoordelijk zijn voor deze blokkades.Rina heeft contact gezocht om deze blokkades aan te pakken. Het voelde daarna als een verlichting. Top!