Boeken van Rina verhalen die je raken

Radio

 

Radio Zwolle -Ulkie Dulkie op 13 juni van 10 tot 12 uur met Wim Ulkeman en sitekick Bianca van Elp

eerste uur luisteren

tweede uur luisteren

ZwartewaterFM op 10 juni 2023 met Klaas-Jan Barneveld klik hier om te luisteren

Radio Zwolle -UlkieDulkie op 20 september 2022 van 10 tot 12 uur met Wim Ulkeman  

eerste uur luisteren

tweede uur luisteren

Post voor Holland op 28 mei 2022 met John Deventer klik hier om te luisteren

ZwartewaterFM op 16 april 2022 met Erik Driessen 

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Karels
10 maanden geleden

Hoi Rina, ik heb je boek over Mila net uit... bijna in een ruk. Ik vond het in het boekenkastje bij het Halve Maantje, naar mijn idee had jij het daar zelf aangeboden -klopt dat?
Bij mij gebeurt er de laatste tijd, na het overlijden van mijn moeder, van alles binnen in mij en er komt van alles aan het licht. Ook en vooral in de verschillende lagen waarin het leven zich openbaart. Prachtig en ook best veel. Ik zou er graag iets mee doen, het schrijvenderwijs verwerken. Mooi om te zien hoe jij dat doet.
Ik zou je graag ontmoeten of anderszins tips van je ontvangen.
Warme groet, Saskia

Ingrid Lemmens
een jaar geleden

Het is een hele fijne, niet standaard roman omdat de schrijfster de moeilijke dingen in het leven niet schuwt in dit verhaal. Het is een spirituele belevenis om te lezen, erg mooi om te zien dat zolang je je intuitie volgt je vanzelf op het juiste pad terechtkomt. Het was voelbaar dat Flora een moeilijk leven gehad heeft maar door haar innerlijke kracht en met het omarmen van haar gidsen de weg naar zichzelf en dus het geluk vindt. De bijna-doodervaring was erg intens maar prachtig om over te lezen, tijdens die ervaring werd Flora veel duidelijk. Heel erg inspirerend!