Contact en bereikbaarheid

 

LIBRE RETRAITES 

1 La Bussière
86460 Pressac
Vienne
La France

Telnr: +33 6 4025 3884 / +31 6 1911 5356
E-mail: info@libreretraites.nl

Bereikbaarheid Libre Retraites

Per auto

Libre Retraites ligt op ongeveer 870 kilometer van Utrecht en Astrofarm is 10 kilometer verder rijden. De snelste route is via Breda, Antwerpen, Parijs, Orléans, Tours en Poitiers. 

 

Per trein

Vanuit Parijs gaan er regelmatig treinen naar Poitiers, een uur rijden van de locatie. Ik kan je daar ophalen en wegbrengen. Let wel: als er bij groepsretraites meer deelnemers per trein in Poitiers aankomen, rijd ik één keer. Van te voren stemmen wij af hoe laat je opgehaald wordt. 

 

Per vliegtuig

Vanaf Amsterdam zijn er vluchten naar Bordeaux. Er is geen treinstation op airport Bordeaux. De beste manier om op locatie te komen is met een huurauto vanaf het vliegveld of met de bus naar treinstation in het centrum van Bordeaux en van daaruit met de trein naar Angoulême of Poitiers. Beide steden liggen op een uur rijden van de locatie. Als er meer deelnemers per trein komen, dan kan ik je ophalen vanaf het station in Poitiers.

Vanaf Rotterdam zijn er vluchten naar Bergerac. Er is geen bus- of treinstation op airport Bergerac. De beste manier om op locatie te komen is met een huurauto vanaf het vliegveld of met de taxi naar het treinstation in het centrum van Bergerac en van daaruit met de trein via Bordeaux naar Angoulême of Poitiers. Beide steden liggen op een uur rijden van de locatie. Als er meer deelnemers per trein komen, dan kan ik je ophalen vanaf het station in Poitiers.

Contact

Vul het formulier in voor vragen of informatie.