Rina

Al mijn hele leven voel ik mij ‘anders’. Ik snapte als kind niet waarom volwassenen dingen zeiden die niet in overeenstemming waren met hun innerlijk. Ik voelde dit al heel jong feilloos aan. Mijn intuïtie werd naarmate ik ouder werd steeds sterker. Voor mijn gevoel verscholen mensen zich achter een masker en lieten zich zien op een manier die maatschappelijk acceptabel was. Ik paste mij zo goed mogelijk in de ‘normale wereld’ aan. Wel merkte ik dat mijn blik op de wereld anders was dan die van de meeste mensen om mij heen. 

 

Ik begon steeds meer mijn gevoel te volgen en op 45-jarige leeftijd voelde ik dat de workshop Spirituele Intuïtie, waar ik mij voor opgaf, de stap was naar verandering. En dat klopte! Tijdens deze workshop ontdekte ik dat ik vrij gemakkelijk contact kan maken met de energie van mensen en met overledenen. Vele puzzelstukjes vielen op hun plaats. Hierna zocht ik de verdieping op door verschillende workshops en opleidingen te volgen. Ik ging naar oefenavonden met gelijkgestemden, deed consulten en gaf mediumschap demonstratie-avonden. Door verschillende redenen liet ik dit achter me en acht jaar lang beoefende ik het mediumschap niet. Het contact met overledenen en gidsen bleef, dit is er altijd.

 

Ik schreef vier boeken over mijn leven en mijn ervaringen. Mijn boeken zijn ontstaan door automatisch schrift. In drie maanden schreef ik de drie delen van de Rode Draad Trilogie. Mijn gidsen hielpen mij, het enige wat ik hoefde te doen was contact te maken en mijn vingers over het toetsenbord te laten gaan. Iedere keer stond ik weer versteld van wat ik had geschreven. Het was een magisch proces. Doordat, naast mijn leerweg in liefdesrelaties, mijn spirituele ontwikkeling op schrift kwam, werd mijn spirituele vlam weer aangewakkerd.

 

Het gevoel weer te gaan werken met de onzichtbare wereld om ons heen werd steeds sterker en ik ging naar de opleiding Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing van medium Jaco Elken. Ik besloot (online) consulten te gaan geven en mijn huis en tuin in Frankrijk open te stellen voor mensen die deel willen nemen aan een spirituele/intuïtieve retraite in een kleine groep of individueel. Met dit idee ontstond Libre Retraites. Libre is het franse woord voor vrij. Vrijheid is belangrijk voor mij en op mijn mooie plekje in Frankrijk voel ik mij vrij. Dit vrije gevoel met een verdieping in spiritualiteit en contact met gelijkgestemden, wil ik graag aan mijn gasten geven.

Opleidingen

  • Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing, HBO opleiding - Spirituele & Intuïtieve Academie, Toldijk
  • Channeling, workshop - Crimson Circle, Louisville, USA
  • Walk into enlightenment, online jaaropleiding - MEK Productions, Sydney, AU
  • NLP Practitioner, jaaropleiding - El Barko, Zwolle
  • Mediumschap, tweejarige opleiding - Soulconsultancy, Harderwijk
  • Engels Mediumschap, verschillende workshops - Zwanenhof, Zenderen
  • Spirituele Intuïtie, workshop - Soulconsultancy, Harderwijk

*Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is een verzameling van diverse bekende alom gerespecteerde therapieën die vanuit het mediumschap direct uit de geest voorhanden is. Analyse en oplossingen komen meteen bij elkaar om de cliënt van een grote dienst te kunnen zijn. De unieke methode van Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is zeer  adequaat en doeltreffend.

*bron: www.despiritueleacademie.nl