Beverrat op te halen voor kerstdiner

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 19:28

De eerste echt warme dag hier, lag ik op mijn roze luchtbed in mijn vijver. Heerlijk. Lekker afkoelen op het water. Dat was ik immers op de Belt ook gewend. Zo vanuit huis het water op. Een paar weken later zag ik iets groots, bruins en harigs zwemmen in het water. Gatsie, dacht ik. De vijver ga ik maar niet meer in. bah. Ondertussen weet ik dat mijn huisdier een beverrat is. Hij of zij is verhuisd van het riet langs de vijver naar het kleine eilandje in de vijver. Dat is nu zijn/haar nieuwe verblijf. Het is best een leuk gezicht, zo'n beest. Maar of ik er nu zo blij mee ben.

Dus ... als iemand waterkonijn wil eten met kerst. Gratis af te halen in Frankrijk. En nee ... zelf eet ik geen vlees, dus geen optie.

dementie Welke dag is het vandaag?  Rina Stam boekenvanrina boeken van rina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.