Intuïtie

Gepubliceerd op 27 januari 2023 om 18:19

Luisteren naar mijn intuïtie doe ik al jaren. Het levert mij altijd juiste beslissingen en mooie momenten op. Nog nooit was ik naar Pinkpop geweest. Na enthousiaste ervaringsverhalen van een zeer goede vriend, bekeek ik de line-up voor juni 2023 en werd enthousiast, maar besloot in eerste instantie niet te gaan. Een heel weekend omringd met heel veel mensen. Dat sprak mij niet aan. Ik ben de laatste anderhalf erg op mijzelf en veel alleen. Dit trek ik niet, al die mensen, dacht ik.

 

Steeds weer keek ik op de site van Pinkpop. Een stemmetje in mij zei dat ik moest gaan. Elke dag dans ik thuis - ja, in mijn eentje - op mijn favoriete muziek en geniet daar met volle teugen van. Een heel weekend dansen op live muziek, is natuurlijk veel intenser, mooier, fijner, plezieriger, gezelliger, vrolijker dan thuis met YouTube. Ik herinner mij mijn ervaringen met spirits en festivals. Zoveel gedaantes zag ik dansend boven de verschillende podiums. Het was magisch. Dit zal ik weer ervaren, weet ik. Ik moest gaan, werd mij ingefluisterd.

 

Ik boekte een weekend ticket en ik huurde zelfs een tent om op het festivalterrein te slapen. Iets van uit mijn comfortzone gaan. Ik denk niet dat ik geboren ben voor slapen in een tent, kamperen is niet aan mij besteed. Toch boekte ik. Ik luisterde naar mijn intuïtie, naar mijn innerlijke stem. De tickets zitten in mijn laptop en wachten op juni. 

 

Ik ben klaar voor: Red Hot Chili Peppers, ooit ben ik naar een concert geweest in het Govert Park in 2006 met mijn dochter, heerlijk, mooie herinneringen, OneRepublic en The Lumineers, klinken vaak door mijn kamer, Di-Rect, dans ik regelmatig op en al eens live gezien, erg goed, Pink en The Script wil ik heel graag live zien, ik geniet van deze muziek, Rondé en Tom Odell , ooit live gezien en best leuk, Nielson en Robbie Williams, vind ik wel oké. 

 

Het is voor mij een prachtig programma met veel om te genieten. Vandaag zag ik de namen die zijn toegevoegd aan de line-up en nu weet ik waarom ik voelde dat ik moest gaan. Dit is fantastisch nieuws. Hier werd ik echt zoooo blij van: Xavier Rudd komt naar Pinkpop.

 

In 2016 trok ik drie maanden met backpack de wereld rond. Xavier Rudd reisde met mij mee. Zijn muziek draaide ik iedere dag. Telkens als ik hem hoor, waan ik mij weer vrij en blij de wereld over. Zijn stem brengt mij weer: op Hawaii waar ik huilde van geluk toen ik de zon onder zag gaan in de Pacific Ocean, op Bali waar de mooiste en grootste vlinders die ik ooit had gezien op mijn been zaten en mij liefdevol aankeken, in Sydney waar ik de stad doorkruiste, net als in Singapore en Los Angeles. 

 

Xavier Rudd’s muziek staat voor mij voor ultieme vrijheid en geluk. In Tivoli in Utrecht woonde ik een concert van hem bij en ik had tranen van geluk en herinneringen aan mijn wereldreis. Het was een gedenkwaardig concert.

En hij komt naar Pink Pop. YES!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.